top of page
  • Forfatterens bildeIselin

Test-kurs med glade barn!

I arbeidet med forberedelser mot å lansere en kursplan, holdt vi et "test-kurs" for 15 barn hvor de fikk prøve kurset "Digitalt fantasidyr med Micro:bit". Det var 15 veldig glade barn som fikk gå hjem med et selvlagd digitalt fantasidyr etter endt kurs, og som hadde lært masse om koding og om designutvikling! Resultatet ble en masse ulike uttrykk og "personligheter" i fantasidyrene. Det var spøkelser, enhjørninger, glitrende blå dyr, minecraft figurer, monstre, noen kunne "snakke" med hverandre via radiosignaler, noen sa navnet på eieren, noen kunne spilles med, noen viste hjerter, smil, sov når det ble mørkt, ble svimle ved risting, ja kreativiteten fikk fritt spillerom!

En mamma sitt intrykk etter test-kurset:

"Så morsomt! Barna -både gutten min og jenta mi- koste seg. Fikk prøvd nye ting. Ble utfordret. Og utviklet nye egenskaper. De oppdaget at de fikk til det de trodde de ikke klarte. Og de kom hjem med produkter de ikke kan lage andre steder enn her på Minimakers. Kjempe moro!"

Videoen er et resultat av opptak som ble gjort under test-kurset. Ta en titt og få et innblikk i Minimakers spennende og kreative verden! :)
110 visninger0 kommentarer
bottom of page